Vet du om møter eller arrangementer som flere burde kjenne til? Eller kanskje du har opplevd å jobbe med et arrangement over tid, for så å oppdage at det kolliderer med andre viktige begivenheter? Da er Agderkalenderen et verktøy du bør kjenne til.

Agderkalenderen er svaret

Vi får ofte spørsmål om det skjer noe den eller den datoen. Inntil Agderkalenderen ble etablert var det ikke ett enkelt sted man kunne henvende seg for å finne svaret på slike spørsmål. Vi ønsker at Agderkalenderen skal synliggjøre og koordinere regionale arrangement som omfatter begge Agderfylkene. For å få dette til trenger vi din hjelp! Vi ber deg derfor bli med og melde inn aktuelle aktiviteter, slik at kalenderen får den samlende funksjon som mange har etterspurt.

Slik melder du inn aktuelle arrangementer

Send e-post med nødvendig informasjon om arrangementet, eventuelt nettlenke til slik informasjon, til koordinator for Regionplan Agder 2020, Inger Holen: iho@vaf.no.

 

Se Agderkalenderen

 

 

(Skrevet av: Wanja Richardsen)

av Wanja Richardsen, publisert 10. mars 2015 | Skriv ut siden